Loading

NEDERLAND

onze studio

We zijn een no-nonsense studio waar u profiteert van korte lijnen, kwalitatieve ontwerpen en snelle levertijden. Met 15 jaar aan ervaring in lokale, nationale en internationale projecten vinden we een perfecte oplossing voor uw ontwerpvraag, dat past binnen uw budget en tijdsframe. Vrijwel alle grafische werkzaamheden worden ‘in house’ gedaan en daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van diverse grafische toeleveranciers en productiespecialisten. Hierdoor profiteert u van de capaciteit van een grote studio terwijl u de aandacht en service ontvangt zoals u van een kleine studio kunt verwachten. Wij overtreffen graag uw verwachtingen en denken graag pro-actief mee over uw ontwerpvraag.  Aarzel niet om contact met ons op de nemen, de SPRESSO staat klaar!

 

ons werk

Corporate Branding

Met corporate branding wordt uw bedrijfsnaam, visie en huisstijl als merk ingezet en heeft direct betrekking op uw communicatie naar klanten, zakenpartners en medewerkers. Het doel is een eenduidig, onderscheidend imago te creëren waarmee de doelgroep zich wil én kan identificeren. SPRESSO heeft 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van brands: voor start-ups, voor producten en ook opfrissing van bestaande huisstijlen. Branding is een werkwoord, en betekent bewust bouwen aan een identiteit: SPRESSO helpt om van uw brand een kloppend verhaal te maken, die onderscheidend on- en offline duidelijk maakt waar uw bedrijf of product voor staat, en de juiste snaar raakt bij de doelgroep.

Event Branding

Tijdens event of experience marketing wordt een organisatie goed op de kaart gezet. Een effectief event is een marketing tool met direct resultaat: Met een bijzonder event wordt een onvergetelijke beleving gecreëerd, waardoor de beoogde boodschap overkomt. Door de doelgroep met emotie te raken, kan een duurzame relatie de doelgroep (medewerkers, partners of klanten) worden opgebouwd. SPRESSO werkt nauw samen met diverse eventbureaus en denkt mee tijdens de conceptuele fase – waaronder pitch trajecten – en de doorontwikkeling ervan in complete communicatie trajecten, waaronder print media, event websites, de visuele aankleding en de routing van het event.

Bekijk onze projecten

Contact

Nadine Lucas

+31 (0)6 48 922 712
nadine@spresso.nl